El Club Bàsquet Vilatorrada no es va poder estrenar amb victòria en el seu retorn a Primera Catalana, en caure a la seva pista davant el Prat, un conjunt que la temporada passada competia a Copa Catalunya.

Els primers deu minuts del partit van ser de molta igualtat entre els dos conjunts, i cap dels dos va poder agafar distàncies significatives en l'electrònic (20-19 al final del quart). En el segon període, els jugadors visitants, que compten amb grans llançadors a la seva plantilla, van ser millors que els de Sant Joan de Vilatorrada i van arribar a la mitja part de l'enfrontament vuit punts per sobre en el marcador (30-38).

En el tercer quart del matx, els homes del conjunt local van sortir molt forts i van realitzar un gran treball en l'aspecte defensiu i una molt bona selecció dels llançaments exteriors. Aquesta situació va permetre els bagencs empatar el partit a 56 quan faltaven només deu minuts per finalitzar el partit. En aquests, el Vilatorrada no va poder mantenir el nivell, i aquest fet el va saber aprofitar l'equip visitant, que va clavar un parcial de 7-24 per acabar enduent-se la victòria amb un avantatge de 17 punts.