El Barça va clavar un correctiu

molt dur al Laboral Kutxa, anit en la semiinal de la Supercopa ACB. Els homes de Xavi Pascual (que va descartar Marcus Eriksson) van ser superiors de principi a fi. A la final d'avui (19 h) els espera el Madrid.

El partit va quedar decidit ja en el primer quart. El Barça va sortir a la pista més decidit i encertat; el ritme el posava Satoransky, amb els estilets Doellman i Oleson que no paraven d'anotar. Àlex Abrines es va afegir a la festa amb la ratxa de tres triples seguits (9-26). Amb San Emeterio intentar contenir la desfeta, el Laboral Kutxa no en va tenir pas prou i el16-31 al final del primer parcial va suposar tota una llosa per als bascs, La rotació dels blaugrana va mantenir el marge, i al descans encara es va ampliar als 20 punts (29-49). A la represa, dos triples de Navarro van descartar un intent de reacció dels locals que van arribar a perdre de 31 punts (61-92) a pocs segons del final.

El TAD dóna la raó al Bilbao

Ahir, el Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) va emtre resolució sobre el cas de l'exclusió del Bilbao Basket de la lliga Endesa. El passat 8 d'agost, el TAD va concedir una suspensió cautelar a la decisió de l'assemblea de clubs de l'ACB de no admetre la inscripció de l'equip basc. L'entitat va poder presentar més tard la documentació i diners pendents i forma part dels divuit equips de la lliga. L'Associació de Clubs, ahir mateix, va comunicar novament el seu desacord i que es manté en el litigi legal en defensa dels seus drets.