La localitat portuguesa de Loulé va ser l'escenari de la novena edició del Torneig Internacional de Trampolí, Doble Minitramp i Tumbling. Entre les nombroses gimnastes internacionals hi havia Cristina Masfret, de l'EGIBA, que va proclamar-se subcampiona en trampolí en la categoria junior.

Aquest torneig, amb el nom de Loulé Cup, es va organitzar simultàniament amb la cinquena edició de la competició puntuable per a la Copa del Món d'aquesta especialitat. La gimnasta manresana Cristina Masfret, de l'Egiba, va aconseguir pujar al podi amb una valuosa medalla de plata.

Properament tindrà lloc a Daytona Beach (EUA) el Campionat del Món Absolut i el Campionat del Món per Edats, del 14 al 16 de novembre, d'aquesta especialitat, en el qual participaran els gimnastes manresans de l'EGIBA, Marc Torras i Cristina Masfret, respectivament. Ambdós gimnastes s'estan preparant per a aquest campionat a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat, amb els entrenadors Guillem Villa, de la federació catalana i Clara Bozzo, del gimnàs manresà Egiba. Tant Masfret com Torras van aconseguir la classificació en proclamar-se aquest estiu campions d'Espanya en les seves respectives categories.