Els jugadors de l'equip d'esquaix del Nat's Sport van obtenir uns bons resultats en el Campionat de Catalunya Absolut de Veterans d'Esquaix, Memorial Joan Martínez, que es va disputar a les instal·lacions del Club Natació Barcelona.

El santjoanenc Toni Reillo va aconseguir la tercera posició en les categories de més grans de 50 i 55 anys. Per la seva banda, Joan Casahuga va imposar-se en la final de consolació de més grans de 45 anys en derrotar Jesús Castan, del Dir Campus, i va acabar en cinquè lloc. En aquesta mateixa categoria, el manresà Pep Porta va finalitzar setè. Cal destacar també la victòria del manresà Ignasi Herms, actualment jugador de l'Esquaix Igualada, en la categoria de més grans de 45 anys, en imposar-se a la final a Massimo Milessi. Herms també va acabar segon la la categoria de més grans de 35 anys.

Pròximament Reillo, Casahuga i Porta competiran a la Lliga Nacional que organitza la Federació Catalana d'Esquaix.