El Bayern de Múnic del santpedorenc Josep Guardiola va firmar ahir una golejada per 4-0 contra l'Hannover 96 amb dos gols de Lewandowski i dos més de Robben i va refermar el seu lideratge a la Bundesliga mentre que el Borússia Dortmund continua sense aixecar el cap i va perdre per sopresa contra l'Hamburg, fins ahir darrer classificat per 0-1.

L'aventage del conjunt de Guardiola vers el de Klopp ja és de 10 punts amb set jornades disputades i fins al moment té als seus perseguidors com el Hoffenheim, que va guanyar al Schalke per 2-1, a quatre punts. Els bavaresos van començar amb molta força i al minut 6 el polonès Lewadowski va encetar el marcador amb un remat dins l'àrea aprofitant una centrada del brasiler Rafinha. Al minut 14 l'holandès Robben va fer el segon i al 31 Lewandowski va augmentar la diferència amb un clar 3-0 aprofitant una bona passada del suís Xhaquiri. A la segona meitat Robben va marcar el 4-0 al minut 79.

El Dortmund no reacciona

Qui sembla que no aixeca el cap és el Borússia Dortmund de Jürgen Klopp. Ahir va perdre amb justícia contra l'Hamburg, que va guanyar amb un gol de Pierre Michael Lassoga marcat al minut 35. L'acció es va iniciar amb una mala passada del colombià Adrián Ramos que va ser interceptada per Jansen, qui va donar una gran passada a Müller que va assistir a Lassoga que va definir sense massa problemes i va donar tres punts d'or al conjunt d'Hamburg.