El València tenia una bona prova foc contra l'Atlètic de Madrid, el vigent campió, per demostrar si el seu bon inici de temporada era fruit de la casualitat o no. D'inici res feia preveure un guió tan favorable pel València, ja que a l'equip de Nuno ben aviat se li va posar el marcador a favor. Als sis minuts una acció afortunada va fer que una pilota centrada per l'alemany Mustafi fos rematada de cap per Miranda establint 1-0. Gairebé al minut següent el portuguès André Gomes marcava un gran gol i establia el 2-0

L'estropici per l'Atlètic, però, no acabava aquí i abans d'arribar-se al quart d'hora un córner centrat per l'argentí Piatti va ser rematat totalment sol pel seu compatriota Otamendi establint el 3-0.

Als matalassers els va costar reaccionar i entrar en el partit, però a la mitja hora, una paret a la frontal de l'àrea de Tiago i Griezmann es va resoldre amb un fort xut del portuguès que va ser rebutjat per Alves però Mandzukic va aprofitar el rebuig per marcar el 3-1. Els blanc-i-vermells van disposar d'una bona ocasió per marcar el 3-2 al minut 44 ja que Gayà va cometre unes mans dins l'àrea que van ser sancionades com a penal. El xut de Siqueira, però, va ser aturat per Alves.

A la segona meitat del partit l'Atlètic va començar amb força però pràcticament no va disposar de cap ocasió clara de gol. El València es trobava ben situat sobre el terreny de joc i no va patir massa per aturar les escomeses visitants. Ja en el temps d'afegit l'àrbitre va anul·lar un gol a l'italià Cerci per controlar la pilota amb el braç que li va suposar la segona targeta groga i la conseqüent expul- sió.