La regidoria d'esports de l'ajuntament de Solsona ha obert la convocatòria d'ajuts a les entitats esportives de la ciutat. Per primera vegada s'opta a dues línies diferents, a la de foment de l'esport de base federat i a l'ordinària per a entitats i clubs esportius, d'acord amb les bases aprovades enguany. A l'esport de base s'hi destina la mateixa dotació pressupostària que els anys anteriors, de 15.000 euros, i per a la resta, 5.000 euros.

Per a subvencionar l'esport de base federat corresponent a aquest any o a la temporada passada, la regidoria d'esports segueix els mateixos criteris de cada any: s'assignen 600 euros per entitat que utilitza les instal·lacions esportives municipals i 1000 euros per les que no ho fan, i la resta del pressupost es reparteix en funció de la durada de la competició i el volum de fitxes federatives de cada club.

També es regirà per les mateixes premisses de sempre l'atorgament d'ajuts ordinaris a les entitats, si bé a partir d'aquest any es concediran per a una proposta concreta d'activitat esportiva. En ambdós casos, les entitats han de presentar la sol·licitud i la documentació necessària a l'Ajuntament abans del dia 24 d'aquest mes. Per a més informació es pot trucar al 973 48 00 50 (ext.130), o bé enviar un correu a: tecnic_esports@ajsolsona.cat.