El Barça va tancar ahir la gira asiàtica organitzada per l'Eurolliga amb una exhibició (57-123) davant l'SBL All Stars, una selecció dels millors jugadors de la Lliga taiwanesa que finalment no va ser tal, davant l'absència, per problemes físics, d'alguns dels millors homes de la competició.

El marcador que es va veure en el Taipei Arena al final dels 40 minuts ho diu tot. El Barça, sense forçar la màquina, va ser tremendament superior des del primer quart, que ja finalitzava amb un contundent 12-34. De la mà d'un espectacular Hezonja, màxim anotador del partit amb 20 punts i ben acompanyat per Abrines (17), no va tenir rival en el conjunt taiwanès, on només l'americà Pelle i el local Liu Cheng van estar al nivell d'un equip professional.