L'Avià, després de quatre partits disputats a camp contrari, per fi va poder debutar davant del seu públic ja amb la nova gespa a punt. L'estrena, però, va tenir un regust agredolç ja que no es va passar de l'empat contra el Sants tot i les nombroses ocasions de gol de què van disposar. L'inici del partit dels locals va ser molt fort i ja al minut 3 Marcelo va rematar fora per poc. Poc després el mateix jugador va xutar desviat un llançament de falta. Finalment al minut 28 el mateix Marcelo marcava l'1-0 amb un xut des de l'interior de l'àrea.

La primera arribada amb perill del Sants a la primera meitat va ser al minut 44 amb un remat de Felip que Sergi va aturar. Gairebé a la jugada següent el mateix jugador barceloní establia l'1-1 definitiu. A la segona meitat el matx va ser més anivellat. El visitant Navarro obligava a Sergi a fer una bona aturada al minut 46 i tretze minuts després Torres salvava un gol gairebé fet pels visitants.