El Girona es va refermar ahir al capdavant de la classificació de la lliga Adelante després d'endur-se els tres punts en la seva visita al camp de l'Albacete, que va encadenar la seva quarta derrota consecutiva i continua en zona de descens. Un gol de Felipe Sanchón en la primera meitat va situar a l'equip català al liderat, a l'espera dels resultats de Las Palmas, que juga avui a l'estadi del Betis.

El partit va estar marcat per la pluja, que va fer que la pilota circulés més ràpid per la gespa i va permetre que els dos equips busquessin ràpids contraatacs. Els gironins només es van apropar una vegada amb perill en la primera meitat, i va ser suficient per avançar-se: després d'una jugada embolicada en corner, Felipe Sanchón va aconseguir superar per baix a Diego Rivas. L'Albacete no es va enfonsar i va buscar amb insistència l'empat, però es va trobar una vegada i una altra amb Becerra, que va estar providencial.

Per la seva banda, el Barça B va empatar 0-0 al camp del Racing de Santander, en un partit amb dos temps molt diferents. L'equip català va dominar amb claredat la primera part, però en la segona va desaparèixer i van ser els locals els que van disposar de les ocasions més clares per marcar.

Els jugadors blaugrana van notar l'absència dels ses joves internacionals, i tot i jugar un bon partit no van inquietar mai al porter Mario Fernández. En el darrer minut de partit, Koné es va quedar sol davant d'Ortolà, però va desaprofitar l'ocasió de deixar els tres punts a Santander.