L'estrena europea del Barça no va ser gens plàcida i el Bayern a punt va estar de donar-li un gran ensurt.

Els alemanys van ser incòmodes des del principi, amb una feina en defensa magnífica i replicant des de la línia de 6,75 a les cistelles de Doellman i Navarro. Amb el pivot Savanovic entonat i la motivació de l'exblaugrana Dedovic es va arribar a la fin del primer període amb un empat al marcador (19-19).

No es podien desenganxar els de Xavi Pascual i el Bayern podia avançar-se després d'un 0-7 amb el 25-28, i més tard amb 29-31. Els locals van replicar amb una gran dosi de punteria (38-31) però no es van desinflar els visitants que altre cop xafaven els talons al descans, amb un mínim 44-43 favorable als jugadors del FC Barcelona.

Navarro i Oleson, al rescat

Els millors minuts del pivot John Bryant van tornar a donar marge als forasters amb un 50-55 i el neguit es feia evident al Palau. Aleshores va agafar protagonisme un Navarro brillant en les assistències que, al costa tde Tomic, va aconseguir que el marcador es capgirés a la fi del tercer quart (62-59).

Nachbar ampliava fins un 78-69 però el Bayern no cedia i Dedovic col·locava el 70-66 a falta de quatre minuts. Un triple molt oportú de Brad Oleson, des de la cantonada, era respòs per Dedovic i Benzing va apropar fins un 73-71. Però el canell calent d'Oleson estava a punt i un nou triple seu posava fil a l'agulla per a una victòria que van ratificar Marcelinho Huertas i els tirs lliures de Doellman i de Navarro.