El gal·lès Gareth Bale no podrà jugar el partit d'avui del Reial Madrid de Lliga de Campions, al camp del Liverpool, ni tampoc el clàssic de dissabte contra el Barça, segons va confirmar ahir el seu entrenador, Carlo Ancelotti. El tècnic italià, en canvi, es va mostrar més esperançat per la recuperació de Sergio Ramos per enfrontar-se al conjunt blaugrana.

Ancelotti va explicar que Bale es va lesionar divendres, fent un xut, i que va viatjar a València, malgrat que no va actuar contra el Llevant, perquè no semblava que fos tan greu. Al final, però, té una afectació al múscul piramidal dret i no es recuperarà a temps per dissabte. De fet, sembla que s'estarà quinze dies de baixa.

Amb aquestes absències, els blancs visiten avui Anfield amb l'aspiració de deixar pràcticament segellat el seu accés a vuitens, contra un rival que ha sumat tres punts en dos partits i que, segons el seu entrenador, aspira només a "crear problemes".

L'Atlètic ha de vèncer

Per la seva banda, l'Atlètic de Madrid rebrà el Malmö també a les 20.45 hores amb la necessitat de vèncer en un grup en què tots els equips tenen tres punts.