El jugador blaugrana Sergio Busquets es va entrenar ahir amb els seus companys per preparar el partit de dissabte al camp del Reial Madrid, encara que ho va fer sense rebre l'alta mèdica, després que dimarts fos baixa davant de l'Ajax. Busquets tampoc no va jugar el duel de lliga contra l'Eibar de dissabte per culpa d'unes molèsties al pubis. El jugador de Badia, però, si està recuperat, sembla que és fix al centre del camp, malgrat les dues bones actuacions que ha fet Mascherano actuant en la seva posició.

A la sessió d'ahir a la Ciutat Esportiva, que es va fer a porta tancada i sense compareixença de cap jugador davant dels mitjans, Luis Enrique encara no va poder comptar amb Adriano, que es va entrenar a part. També segueixen de baixa Douglas i Vermaelen.

Subhasta de Make-a-Wish

Per la seva banda, la fundació del FC Barcelona ha donat a Make-a-Wish Spain peces de roba cedides pels futbolistes Leo Messi, Carles Puyol i Éric Abidal per tal de subhastar-les a través d'E-Bay entre el 27 d'octubre i el 22 de desembre. Els diners recaptats aniran destinats íntegrament a la realització de les il·lusions de nens amb malalties greus. La subhasta començarà dilluns que ve amb una camiseta de Leo Messi firmada per ell mateix. Els aficionats podran aspirar a tenir aquestes peces i l'última serà una peça del 2006 firmada per jugadors, exjugadors i extècnics del club com Guardiola.