El Reial Madrid va refermar el seu gran estat de forma i es va imposar de manera clara a un Liverpool que poc té a veure amb el que va estar a punt de guanyar la lliga anglesa la temporada passada. L'equip d'Ancelotti va frenar la impetuositat dels britànics a l'inici i, després del primer gol, de Cristiano Ronaldo, ja no van tenir rival a Anfield.

D'aquesta manera, un cop superats els primers minuts, els blancs van imposar el joc de toc que ara tenen amb la introducció d'Isco en el lloc de Bale. Va ser el malagueny qui va començar la jugada del primer gol, que va acabar amb una passada a l'espai de James que Cristiano va aprofitar per fer el seu gol número 70 a la Champions, a un de Raúl.

Fins al descans, el partit va ser un recital del campió d'Europa i, en particular, de Karim Benzema. El francès va fer el segon, en una rematada parabòlica de cap, després d'una centrada al segon pal de Kroos, i el tercer en aprofitar una pilota morta a la sortida d'un córner i un toc de Pepe.

Abans del descans, Coutinho va enviar una pilota al pal, que hauria pogut ajudar el Liverpool a intentar canviar el signe del partit. No va ser així i la represa va ser un deixar passar els minuts, que va aprofitar Ancelotti per reservar homes de cara al Clàssic de dissabte.