El Manresa Rugby Club assolia, aquesta darrera jornada, el tercer triomf en tres partits disputats. El seu rival va ser el Carboners B de Terrassa, del qual es va desfer per un engruixit resultat de 3-65. Els manresans sumen ja 14 punts en la classificació, un menys que els dos líders, el Barcelona Enginyers C i el Garrotxa (15).

A Terrassa, des del principi del partit es va veure un Manresa molt dominador en totes les fases del joc, i els assajos no va tardar pas a arribar. L'equip del Manresa RC va controlar bé les fases estàtiques i la possessió de pilota i només els errors propis en el joc desplegat, el nerviosisme i les males decisions individuals van fer que el marcador no fos més ampli. Al descans ja es vencia per 0-34. A la segona part va continuar el clar domini visitant, i el Manresa RC va aconseguir cinc assajos més. A les acaballes, els de l'equip egarenc van assolir els seus primer punts mitjançant un cop de càstig passat entre els tres pals la pilota ovalafa per deixar el 3-65 final.