Amb un Manresa Futbol Sala en principi favorit per la trajectòria de les últimes jornades, però davant un Esparreguera que vol fer valdre la seva condició de local, demà a la tarda (17.30 hores) es disputarà el derbi de la Segona B.

El tècnic dels manresans, Jordi Rozas, disposa de tota la plantilla per primer cop aquesta temporada. El porter Cirera ja està ben recuperat, Gerard retornarà amb més condicions i Bermusell, que ha passat diverses proves, sembla que podrà jugar. Els bagencs volen treure's l'espina de la derrota amb l'Olímpic Floresta (3-5) d'avui fa set dies. Tindran al davant un rival com l'Esparreguera, que no ha fet un bon començament de la lliga, amb una victòria en sis partits i un total de 5 punts (el Manresa en té 9). El Sala 5 Martorell, per la seva banda, es desplaça aquest vespre (a les 20.30 hores) a la pista del Club Natació Sabadell en duel de cuers. Ambdós equips només tenen, fins ara, un punt.

Urgències al FS Gironella

En la lliga femenina, la situació del Gironella és estranya i inèdita. Les berguedanes ocupen, en solitari, la darrera posició dins la màxima categoria, de la qual són un equip amb prestigi i trajectòria.

Cinc derrotes i un empat són els resultats obtinguts pel Gironella, que va tornar a perdre la setmana passada en la seva pròpia pista i al davant del Poio gallec (1-2). Aquest cap de setmana intentaran aixecar el vol amb la seva visita a la pista de les basques de l'Ordizia, que es troben a la zona baixa, amb tan sols 4 punts aconseguits.