El Catalana Occident Manresa va caure a casa per només tres punts davant del líder de la categoria. Els manresans hi arribaven amb la confiança d'haver guanyat el partit de dissabte en una pista difícil com la del Sant Josep de Badalona.

Aquesta confiança es va veure reflectida en els primers intants del duel quan els locals van agafar les primeres avantatges, gràcies a la superioritat en l'1x1 i l'encert en el tir exterior. Abans de que s'acabés el primer quart, però, el Barça va capgirar el marcador. El segon període del Manresa va ser espectacular. Van donar la volta al partit i van marxar a la mitja part amb una avantatge de dos punts. A la represa el FC Barcelona va jugar al seu màxim nivell, però no va ser capaç de sentenciar un partit que va arribar a l'últim quart amb un Manresa encara amb opcions per la victòria. Al final la superioritat individual dels visitants es va fer notar, i el FC Barcelona va tancar un partit molt disputat.