El Petro Pintó de Pep Martín va consolidant el seu gran inici de la temporada i va aconseguir batre el JE Terrassa en un partit dominat des del principi però en el qual va haver de treballar molt. Aquesta és la cinquena victòria de les noies de Sant Fruitós en set jornades, i per al proper cap de setmana tindran el reforç de l'americana Leah Smith que va arribar divendres.

L'encert exterior de les locals va fer possible la primera escapada en el marcador (11-2). Però l'equip del Vallès va igualar el resultat gràcies a les penetracions de la seva base Silva, la millor jugadora en aquest matx de les forasteres. L'entrada en pista de Lidia Giménez, autora de 7 punts consecutius, va suposar la nova embranzida favorables per a les fruitosenques que al final del primer període tenien un marge d'onze punts (26-15).

En el segon quart hi va haver tot un rosari de tirs lliures, propiciat per la poca permissivitat arbitral, que va castigar amb moltes faltes ambdós equips. El Petro Pintó, de tota manera, encara vencia de vuit punts al descans (45-37). Amb un canvi defensiu que començava amb zona pressionant, el JET es va acostar a només un punt (45-44). No va perdre el cap l'equip de Pep Martín i va recuperar avenatatges curts però suficient per tenir ben controlat al rival. Les egarenques es van tornar a apropar als últims minuts amb els triples (65-62); la serenitat fruitosenca decidia amb els tirs lliures.