El València va ser, juntament amb els dos equips de Madrid, el màxim beneficiat de la jornada gràcies a la seva victòria al camp del Vila-real per 1-3. L'equip de Nuno iguala amb l'Atlètic de Madrid i queda un punt darrere del Reial Madrid. Un autogol de Manu Trigueros va aplanar el camí i dos més del central Mustafi, a centrada de Piatti i després d'un córner, van sentenciar. Trigueros, aquest cop a la porteria correcta, va fer l'1-3 definitiu.

Abans, el Sevilla havia perdut l'oportunitat de ser líder en solitari en perdre a San Mamés amb un solitari gol d'Aduriz a la primera meitat. Els andalusos van tenir arribades a la represa, però no van ser capaços de superar Gorka i ara són cinquens, just darrere del Barça. En el tercer partit de la jornada d'ahir, el Llevant va fer un pas endavant en la lluita pel descens en superar l'Almeria per 2-1. Barral va avançar els locals al minut 26, Zongo va empatar al 70 i Víctor Casadesús va desnivellar al 75.

Destitució d'Arrasate

D'altra banda, la Reial Societat va anunciar ahir la destitució del seu entrenador, Jagoba Arrasate, pels mals resultats. Hi ha tot d'entrenadors que sonen per substituir-lo, entre ells David Moyes.