El Barça va donar ahir un cop d'autoritat en l'handbol estatal en derrotar amb claredat el Naturhouse La Rioja (23-34), al que l'expectativa de lluitar pel partit se li va acabar en només deu minuts, en els que els catalans van oferir un nivell més que notable. Els locals no van llegir bé la sortida dels blaugrana, i amb només deu minuts van quedar a vuit gols del Barça, un marge excessiu davant del millor equip de la lliga, que acumula un any i mig sense perdre en la competició domèstica.

En el 0-7 inicial que va trencar i sentenciar el duel, Entrerríos, Sigurdsson i Lazarov van liderar l'atac dels catalans. Els locals van millorar en defensa amb el pas dels minuts, però en atac van estar lluny de la lluïdesa i encert necessaris per plantar cara al Barça, arribant al descans amb un marcador de 10-19, amb una segona meitat en la que es va mantenir la dinàmica. Per la seva banda el Granollers continua intractable i va derrotar el Frigoríficos Morrazo per 31-27 i es manté invicte en la segona posició, amb vuit victòries i un sol empat.