El Monbus Igualada va donar la sorpresa durant molts minuts però finalment es va quedar a un pas de trencar la imbatibilitat del Barça a l'OK lliga (nou victòries en nou partits disputats). Els locals van plantar cara durant molts minuts als homes de Ricard Muñoz, però finalment la gran qualitat tècnica dels culés va decidir el matx.

L'Igualada va saltar al parquet de Les Comes amb molta empenta i Jaume Molas situava el 2-0 al marcador poc abans del descans.

A la primera meitat el porter mallorquí del Barça Sergi Fernàndez va ser expulsat amb la targeta blava perquè va ser avisat dos cops pels àrbitres que no es podia avançar quan Jassel Oller intentava llançar un penal. Egurrola el va substituir i el Barça va haver de disputar dos minuts amb un home menys.

A la primera meitat els visitants no van estar encertats en part per culpa de les grans aturades que va fer Elagi Deitg. A la segona meitat, però, les tornes van ser totalment diferents i el Barça va anar més per feina. Al minut 4 de la segona meitat l'argentí Pablo Álvarez marcava el 2-1 i dos minuts després el seu compatriota Matías Pascual aprofitava l'ocasió per empatar.

Els anoiencs, però, no es van deixar intimidar i ràpidament van tornar la resposta provocant un penal que va ser transformat per Sergi Pla al minut 36. Aquest gol donava moltes esperances a l'afició igualadina de superar al totpoderós equip barceloní. La realitat, però, va ser una altra i el Barça gairebé no va donar temps ni a respirar. Marc Gual empatava a tres al minut 38 i sis minuts després altre cop Pablo Álvarez, amb tota la porteria descoberta per un error defensiu dels locals, marcava el 3-4. L'Igualada va arriscar molt buscant del gol de l'empat i ja dins del darrer mig minut l'osonenc Sergi Panadero establia el que va acabar sent el 3-5 definitiu.

Aquesta derrota no esborra, però, el gran partit que van fer els arlequinats, que la propera jornada visitaran la complicada pista d'un Reus Deportiu que en aquests moments ocupa la quarta posició amb setze punts, els mateixos que l'equip igualadí, que és cinquè.