El Reial Madrid va encaixar anit la seva segona derrota al grup A de l'Eurolliga en perdre per 75-85 al Palau de la Comunitat davant de l'Unics Kazan. L'Anadolu Efes turc, que rep avui el Dinamo Sassari, es posarà davant l'equip blanc, si guanya. El Madrid guanyava per 46-42 al descans però un desastrós tercer quart (15-26) el va enfonsar. Sergio Rodríguez (12 punts) es va convertir en el màxim anotador de l'equip local; l'exmadridista D'or Fisher (25) i Curtis Jerrells van ser els més destacats de l'Unics que va sumar el segon triomf.

En el grup B, l'Unicaja queia per 79-78 en els darrers segons a casa de l'Alba Berlín i haurà d'esperar per confirmar el seu pas al Top-16. Ho té encara al seu abast, al grup D, un Laboal Kutxa que va clavar un 89-70 a l'Olympiacos, primera derrota dels grecs enguany. Avui, un València descartat rep els turcs del Galatasaray

Pel que fa al FC Barcelona, dins del grup C de la competició, avui se les haurà amb el conjunt italià de l'Armani Milà en un matx que començarà a les 20,45 hores (ofert per Esport3). Els jugadors de Xavi Pascual es mantenen imbatuts ja que acumulen 6 victòries.

El FC Barcelona ja va guanyar amb comoditat a Milà, a la primera volta (63-78), un partit que no va començar bé, però que va acabar brodant amb l'aportació d'Abrines i Pleis (entre els dos 48 punts) des de la banqueta. I al seu davant es trobarà un rival que encara que en les últimes jornades ha millorat el seu joc, només porta dos triomfs. Té un perímetre força brillant amb Hackett, Gentile o Ragland, però el seu joc interior és feble.