Organitzats per Ludisports s'han celebrat aquest cap de setmana diversos tornejos de futbol base a les instal·lacions del CF Vilomara i del CE Manresa, respectivament.

Al Pont de Vilomara, en el I Torneig aleví del CF Vilomara, dissabte i diumenge, el CE Manresa es va proclamar campió després d'una molt disputada final amb el Vic Riuprimer, que va acabar amb un resultat igualat de 2 a 1.

Al Nou Estadi del Congost es van celebrar dues competicions. Dissabte va ser el torn dels benjamins, dividits en dues categories. En la A, la final la van disputar el Castelldefels i el Joanenc, en què es van imposar els de Sant Joan de Vilatorrada per 1 a 2; en categoria B, l'Espanyol es va enfrontar en la final a l'amfitrió, el CE Manresa, i els pericos van guanyar per un contundent 8 a 0.

L'endemà, diumenge, també al Nou Estadi del Congost, es va jugar el torneig prebenjamí en què el Santboià es va erigir com a campió després d'un gran duel final davant el Berga; els futbolistes més joves van oferir tot el dia partits i detalls de gran qualitat.

En els dos dies, entre aquest tres tornejos de Ludisports s'han disputat 136 partits amb una participació de 48 equips amb gairebé 500 futbolistes de diferents edats.