Primera Catalana

El Manresa continua en bona ratxa

El conjunt bagenc goleja La Jonquera i es manté tercer

El Manresa continua en bona ratxaeudald redó

Quarta victòria consecutiva la que va aconseguir ahir al migdia el Manresa davant La Jonquera en un partit que semblava resol amb un parcial de 3 a o al minut 17, però que es va complicar amb el 3 a 2 en el descompte del primer temps.

Les coses no podien començar millor per als manresans. Al minut 4, Noah va aprofitar una bona assistència amb el cap de Rebollo per per l'1 a 0. En el minut 14, el mateix Noah va aprofitar una indecisió de la defensa i el porter de la Jonquera per fer el 2 a 0, anticipant-se en una pilota llarga. I tres minuts després, Rebollo feia el 3 a 0 rematant de cap una centrada per la banda esquerra d'Enric Vallès després d'una bona acció per la banda de Riki. Sembla tot dat i beneit. Però un gol de Teixi al minut 19, anticipant-se a la defensa manresana va fer canviar la dinàmica del partit. El joc era travat al mig del camp i això afavoria a La Jonquera. Al minut 40, Pol Compte va fer un xut a boca de canó però Moreno va evitar el 3 a 2. Aquest però va arribar ja en temps afegit en una acció estranya i aprofitada pel mateix Pol Compte per reduir les distàncies.