El Mundial de Clubs que es va acabar dissabte a Marràqueix amb la victòria del Reial Madrid davant el San Lorenzo d'Almagro argentí ha suposat per al Marroc pèrdues d'entre 20 i 30 milions de dòlars en despeses logístiques, segons que informa el diari Ajbar al Yaum.

Segons el rotatiu, que cita unes estimacions d'unes fonts que no desvela, detalla que el seguit de pèrdues s'han produït a causa de les despeses de transport i també d'allotjament "amb els convidats d'alt nivell" i el canvi d'ubicació en una de les semifinals (la del Reial Madrid), que va passar de Rabat a Marràqueix pel mal estat del camp de la capital i distribució de gran quantitat d'entrades gratuïtes.

L'escàndol de l'estadi de Rabat, ple de bassals arran de les pluges, va provocar un gran escàndol en el Marroc, ja que s'havien invertit 25 milions de dòlars en la renovació per al Mundial de Clubs. El rei del Marroc, Mohamed VI, va decidir suspendre de forma provisional de les seves funcions al ministre dels Esports, Mohamed Uzin, al qual va impedir acudir a la gran final del campionat, que es va adjudicar el Reial Madrid.