Dues joves jugadores del Cúrling Puigcerdà Pànxing, Aroa Amilibia i Lara Ruiz, han estat seleccionades per formar part de l'equip estatal que disputarà la propera edició del Challenge Europeu d'aquesta disciplina, en la categoria júnior, entre el 3 i el 9 de gener a Praga.

Totes dues tenen disset anys i en fa tres que fan cúrling. Per a Amilibia serà el segon campionat continental, ja que també va ser escollida l'any passat. En aquesta ocasió, però, té un repte afegit, ja que serà la skip (capitana) de l'equip. Ruiz ha estat cridada per primera vegada i afronta amb molta il·lusió aquesta oportunitat.

En el Challenge Europeu hi ha un total de catorze equips femenins i divuit de masculins. En nois, també hi haurà representació espanyola. L'equip femení lluitarà al grup A contra Anglaterra, Itàlia, Polònia, Eslovàquia, Eslovènia i Turquia. En aquesta ocasió, el combinat espanyol femení té un equip jove i amb poca experiència i l'objectiu principal és el d'obtenir-ne de cara al futur. En aquest sentit, és important la tasca del Cúrling Puigcerdà, que és el club que té més júniors de tot l'estat, un total de vuit, cinc noies i tres nois.

D'altra banda, l'equip sénior del Puigcerdà Pànxing és quart en la Lliga Catalana, que té coma líder el Barcelona CC Black. El Puigcerdà Divines és cinquè, el Puigcerdà Júnior Padrins ocupa el setè lloc, el Puigcerdà Les Nenis és novè i un altre equip de les nostres comarques, el CE Berguedà, ocupa el desè lloc d'un total de dotze competidors.