Els dies posteriors a Nadal són sinònim de futbol de formació al camp de la barriada manresana de la Mion des de fa catorze anys. El torneig de Nadal de la Pirinaica torna a fer avui acte de presència amb la participació de setze equips de futbol-7 de categoria benjamí que lluitaran entre avui al matí i demà per endur-se el trofeu. Es tracta d'un campionat ja consolidat que busca mantenir-se i que busca, com diu la seva normativa, gaudir i passar-ho bé abans que aconseguir la victòria final.

D'aquesta manera, avui a dos quarts de deu del matí es farà un acte de presentació dels equips a les instal·lacions on hi haurà dos camps preparats per dur-hi a terme partits de manera simultània.

Quatre grups de quatre equips

El funcionament del torneig és simple. Els setze equips que hi prendran part s'han dividit en quatre grups de quatre equips cadascun. En el grup A s'han enquadrat el CE Berga, la Pirinaica B, el Santpedor i el Sistrell; en el grup B, el Can Rull, la Balconada, l'Esparreguera i el Minorisa; en el C, el Gimnàstic de Manresa, la Pirinaica A, el Cardona i l'Anoia; finalment, en el D hi haurà el CE Manresa, l'Esparreguera, la Salle Manresa i el Gironella.