El CE Manresa va aconseguir la victòria ahir al migdia en el torneig de Nadal de la Pirinaica de futbol-7 benjamí, que s'ha fet durant el cap de setmana al camp del barri de la Mion. Els blanc-i-vermells van necessitar la tanda de penals per superar el que semblava el gran favorit, tenint en compte els seus resultats de les fases anteriors, el Can Rull de Sabadell. El partit va finalitzar amb empat a un gol i a la tanda de llançaments de penal, els manresans van estar més encertats i van vèncer per 1-2. La tercera posició del torneig va ser per al Gimnàstic de Manresa, que es va imposar a l'Esparreguera A per un clar 3-1.

Última jornada condensada

L'última jornada havia de contenir tots els partits de les eliminatòries finals. En els quarts de final, el Can Rull i el CE Manresa ja van demostrar el seu favoritisme, superant la Pirinaica B i l'Anoia per 6-0 i 4-0, respectivament. En els altres dos partits, l'Esparreguera A va superar el Santpedor per penals després d'empatar-hi a zero (7-6) i el Gimnàstic va superar l'Esparreguera B per 2-0.

En les semifinals, el Can Rull va prosseguir la seva marxa triomfant, i va vèncer amb molta claredat l'Esparreguera A per 4-0. El CE Manresa, en canvi, va empatar a zero contra el Gimnàstic en el derbi i va vèncer per penals per 1-2, preludi del resultat de la final. La millor portera va ser Abril Cura, del Manresa, el millor jugador, Gerard Plaza, del Nàstic, i l'equip més esportiu, memorial Checa, el Can Rull.