El Sevilla va superar ahir per 1-0 el Celta, que va jugar amb un home menys durant més d'una hora per l'expulsió de Planas, en un partit pèssim dels sevillistes, que van aprofitar un gol de falta directa de l'argentí Nico Pareja per encadenar el seu quart partit consecutiu sense perdre -tres triomfs i un empat- i consolidar-se així a la zona alta de la classificació. El Celta, que no es va rendir en cap moment, no va aconseguir el premi de l'empat i continua immers en una mala ratxa de resultats (7 partits consecutius sense marcar). Per la seva banda l'Elx, cuer de la lliga, va aconseguir salvar un punt a casa davant del Vila-real (2-2) després d'una gran remuntada. Els visitants van situar el 0-2 abans del minut 20 amb gols de Vietto i Uche, però Jonathas i Rodriguez van empatar abans del descans.