Fernando Torres va generar ahir una presentació mai vista abans a l'Atlètic de Madrid, amb més de 40.000 espectadors, i va omplir d'il·lusió i emoció el Vicente Calderón en l'esperat retorn d'un ídol al que li falta quelcom: aconseguir títols de blanc-i-vermell.

Aquest és el seu desafiament set anys i mig després d'aquell 4 de juliol en el qual va dir "fins després" al club de la seva vida per posar rumb a Liverpool. "Potser va ser el moment més dur de la meva carrera. El temps ens ha donat la raó, el club ha anat creixent, ha construït un equip sòlid i jo, per la meva banda, també he aconseguit els títols que estava buscant. Ara, també en vull guanyar aquí representant aquests valors. Tant de bo ho aconsegueixi", va afegir el davanter madrileny.

La sala Vip es va omplir a vessar per a la seva presentació i ell somrient, "feliç i emocionat", com va apuntar des de l'estrada en la qual contestava les preguntes de la premsa. A les graderies, amb llargues cues des de primeres hores del matí, més de 40.000 seguidors ja esperaven la presència del jugador madrileny sobre la gespa.

"Entenc que tinc un extra de responsabilitat pel que estic veient de la gent. Desitjo començar a jugar, que passin els dies de parlar tant. Vull posar-me la samarreta i saltar al Calderón", va explicar Torres, afegint que "portava temps pensant i somiant que la meva tornada a l'Atlètic podria ser una realitat". "És molt bonic tornar a casa. Algun dia m'haureu d'explicar que he fet jo perquè em tracteu així de bé. Portava molt temps esperant aquest moment. Per fi estic aquí. Estic desitjant començar a jugar i tornar al Calderón vestit de blanc-i-vermell. L'equip està ara on es mereix, a l'altura de la seva afició i a l'altura dels millors. Hem de gaudir junts d'aquest etapa. L'any passat va ser un gran any, però només és un pas més".