El Paris Saint Germain va deixar escapar l'oportunitat de situar-se en la primera posició de la lliga francesa després de caure de forma inesperada ahir per 4-2 en la seva visita al camp del Bastia, en un partit en el que els de Laurent Blanc van desaprofitar un avantatge de dos gols a favor. La derrota qüestiona la decisió del conjunt francès de sancionar econòmica i esportivament a dues de les seves estrelles, Cavani i Lavezzi, que no van viatjar ahir.

El PSG es va avançar al minut 10 amb un gol de Moura, i al 20 va fer el 0-2 gràcies a Rabiot, de només 19 anys. Tot semblava decidit però el Bastia va renéixer amb un gol de penal de Boudebouz, que va iniciar una espectacular remuntada. Modesto va empatar de cap just abans del descans, i a la segona meitat un doblet del lateral Palmieri van acabar de capgirar el partit.