Matinal de rugbi al Congost, amb partits dels equips masculí i femení del Manresa RC. Després que el mes de desembre passat l'equip sènior masculí acabés la primera fase de la lliga en la primera posició del seu grup, diumenge l'equip del Bages iniciava la segona fase enquadrat en la primera categoria catalana. El primer rival era el Cruc de Castelldefels, un equip dur i experimentat que no va posar les coses fàcils als manresans (19-15). L'equip visitant s'avançà al marcador gràcies a la transformació d'un cop de càstig. Els de Manresa reaccionaren ràpidament gràcies a l'eficiència en el xut a peu del mig d'obertura, Quentin Soubies, i a una escapada del tercera línia i capità de l'equip, Marc Fernàndez, i van deixar el marcador a la mitja part en 16 a 10.

A la segona part el Cruc va continuar buscant un forat en la línia defensiva manresana i finalment aconseguí una marca de càstig, per faltes reiterades davant de la zona d'anotació local. El Manresa RC va respondre amb una transformació a pals però els de Castelldefels van aprofitar un descuit en la recepció d'un xut per tornar a fer un assaig a tres minuts del final del partit que deixava el resultat en un ajustat 19 a 15 definitiu.

Pel Manresa RC van jugar: A. Cortinas (R. Zouraa min 35), C. Vidal (M. Fernández min 70), O. Casas (J. Sas min 60), J. Martín (M. Pradas min 50), M. Casas, A. Winfield (J. Núñez min 65), M. Fernández, S. Garcia, J. Simó, Q. Soubies, X. Vallejo (L. Noriega min 60), G. Le Rumeur, H. Chivalier, M. Tabet, A. Martí (J. Raikadroka min 50). La setmana que ve l'equip de rugbi del Bages es desplaçarà a Santa Coloma de Gramenet per enfrontar-se als Dragons, equip amb el qual ja van jugar la temporada passada amb un balanç de dues derrotes dels bagencs.

Les noies del Manresa RC van jugar un amistós contra les dels Barcelona Enginyers Rugby, que van mostrar la seva experiència i superioritat guanyant 0 a 79.