El Manresa ha iniciat la segona volta de la millor manera, amb victòria a Vic i situant-se segon, a només dos punts del líder Granollers, aprofitant les ensopegades dels granollerins i del Júpiter.

A Vic, els manresans van tenir una bona arrancada. Al minut 5, Solernou va assistir Noah, que va xutar al cos del porter Fran; el rebuig de la pilota va tocar en el davanter manresà i aquesta es va introduir a la porteria vigatana.

Amb el 0 a 1, el Vic es va espavilar, però el Manresa es trobava còmode defensant i sortint al contracop. Al minut 11, Charly Lumbreras va fer un xut picat que Fran va aturar amb una bona estirada. Al minut 16, Noah va servir una pilota a Rebollo i aquest, a porteria buida, va rematar per sobre del travesser. Al minut 27 va arribar la millor ocasió del Vic en una acció de Puigdesens i en què Solernou va evitar l'empat des de la mateixa ratlla de gol, després d'una intervenció de Moreno en primera instància. El partit tenia alternances i ocasions d'uns i altres, tot i que les més clares a favor del Manresa. En temps de descompte del primer temps era Enric Vallès qui tenia l'oportunitat de fer el 0 a 2.

Al segon temps, el Vic va sortir disposat a aconseguir el gol que igualés el matx però les arribades a les respectives porteries continuaven repartides. Al minut 60, Enric Vallès va xutar una falta ajustada al pal; tres minuts després era Puigdesens qui va fer un xut des de la frontal a les mans de Moreno. Al minut 65, Riki no va poder aprofitar una sortida dolenta del porter Fran i la seva vaselina va anar directament a fora. En el tram final del partit, domini infructuós del Vic penjant pilotes a l'àrea i un Manresa intentant sortir al contracop, tot i que en aquest cas les pilotes es perdien abans d'arribar als dominis del porter osonenc Fran.