El New Malibú Manresa va sumar aquest cap de setmana tres punts molt importants. Els manresans que van superar a l'Hospitalet Bellsport per la mínima (1-0) van pujar fins a la tercera posició de la classificació. Gràcies a un únic gol marcat per Marc Màrmol a quinze segons pel final, junt amb les derrotes del Pallejà i Bar Mi Casa, fan que els homes de Jordi Rozas es col·loquin a la part alta.

Després de divuit jornades de lliga, els manresans ja sumen un total de 10 victòries i acumulen 32 punts. El Marfil Santa Coloma B, segon classificat, té cinc punts més que els bagencs. El líder Escola Pía, suma sis punts més que el Manresa però li falta un partit per disputar.

En la propera jornada el New Malibú es desplaçarà fins a la complicada pista del líder, l'Escola Pia. El conjunt sabadellenc va perdre aquest cap de setmana de forma inesperada de la pista de la Unión per 5-3. Els jugadors de Jordi Rozas tindran una prova de foc per medir el seu joc i les seves forces davant el difícil líder. El conjunt de Sabadell ha acumulat com a local un total de 6 victòries, 1 empat i 1 derrota. Els manresans per la seva banda són el quart equip més golejador i també el quart que encaixa menys gols.