El Bayern de Pep Guardiola va esvair ahir els dubtes que envoltaven l'equip en les darreres setmanes amb una golejada històrica per 8-0 davant l'Hamburg, mentre el Wolfsburg va obtenir una victòria vibrant al camp del Bayer Leverkusen per 4-5, i es manté en la segona posició de la classificació per darrere dels bavaresos.

El Bayern va cuinar al seu rival a foc lent i de sobte l'Hamburg, abans que acabes la primera meitat, es va veure perdent per 3-0. Els de Munic van tenir la pilota des de l'inici però sense crear perill, fins que en el minut 21 una centrada de Rafinha va impactar a la mà d'un defensa rival, i l'àrbitre va assenyalar penal. Thomas Müller el va transformar i va iniciar la tempesta golejadora dels bavaresos: un minut després Mario Götze feia el segon en recollir un rebot dins l'àrea, i en el minut 36 Arjen Robben va fer el tercer amb un potent xut des de fora l'àrea.

En la segona meitat va continuar la massacre dels homes de Guardiola, cinc gols més: Robben, en el 47, Müller, en el 55, Robert Lewandowski (57), Franck Ribéry (69) i Götze (89).

El Wolfsburg, per la seva banda, va derrotar el Leverkusen en un partit boig. Al descans guanyaven per 0-3, però els locals amb una gran remuntada van arribar a igualar el matx (4-4, minut 72), fins que en el darrer minut l'holandès Bas Dost va fer el seu quart gol i va donar el triomf als visitants.