El gol de penal aconseguit ahir per Jonathan Soriano a l'inici de la segona meitat va servir perquè el seu equip, el Salzburg, mantingui les aspiracions per passar als vuitens de final de la Lliga Europa. El conjunt centreeuropeu va arrencar un bon resultat del Madrigal, tot i que va patir molt a l'inici de la segona meitat.

La primera part va ser moguda i amb arribades per les dues bandes. Els austríacs, que arrosse-guen baixes com les d'Alan, màxim golejador de la competició, i l'eslovè Kampl, que han abandonat l'equip, no van sortir de manera contemplativa i van ser capaços de controlar l'ofensiva groga durant més de mitja hora. De fet, van ser ells els que es van poder avançar en el marcador al minut 28 amb una rematada d'André Ramalho que va aturar Asenjo.

Els locals s'avancen

Va ser cinc minuts abans del gol del Vila-real. Una pilota llarga cap a Vietto acaba en un refús del porter i la pilota queda morta perquè Uche la introdueixi al fons de la porteria. En els minuts finals de la primera part tots dos equips van poder marcar de nou, però Txerishev, primer, i Djuricin, després, van deixar passar les seves oportunitats de gol. No va ser així a l'inici de la segona part. En la primera acció, Víctor Ruiz fa caure el mateix Djuricin a l'interior de l'àrea en un penal que ha d'indicar l'àrbitre de porteria perquè passa a un metre seu. El llançament el fa Soriano i enganya Asenjo.

Huracà groc

Però el Vila-real va reaccionar de seguida i va tenir uns deu minuts en què va poder deixar sentenciada l'eliminatòria. L'ocasió més clara va arribar en una rematada d'Uche que va aturar Gulacsi, però el porter ja no va poder fer res en una gran paret entre Txerishev i Vietto que va acabar amb un gran gol de volea del davanter rus. I encara podia haver estat pitjor si al minut després Uche no hagués enviat al cos de Gulacsi una centrada de Vietto després d'una gran jugada. La rematada final de Txerishev va anar a fora. André Ramalho era un caos en defensa i sort en va tenir el seu equip al minut 59 que el col·legiat va indicar un fora de joc que no era a Uche. Tot seguit, però, Soriano va avisar amb un xut fluix que va aturar Asenjo.

Tota l'empenta local es va acabar aquí. Marcelino va fer entrar Campbell per Dos Santos i el mig del camp es va aturar. Un 2-1 que deixa l'eliminatòria oberta.