Segueix-nos a les xarxes socials:

El CBiUM cadet venç per un sol punt el Cornellà

L'encert en els tirs lliures i la bona defensa van ser clau en la victòria

El CBiUM cadet venç per un sol punt el Cornellàassumpta martínez

El Catalana Occident Manresa es va endur una nova victòria en la segona fase en vèncer per la mínima a la seva pista el Cornellà per 67-66. En els primers deu minuts els jugadors visitants van estar molt encertats (van anotar fins a sis triples), i això els va permetre finalizar el primer quart amb avantatge (21-23). En el segon període els locals van capgirar el marcador i van marxar a la mitja part amb quatre punts de renda (41-37).

En el tercer quart hi va haver molta igualtat entre els dos conjunts, i es va arribar als deu darrers minuts amb un marcador de 53-51. En aquests, el conjunt manresà va estar molt encertat des de la línia de tirs lliures i va ser eficient en defensa, dos aspectes clau per acabar imposant-se a un Cornellà que va desaprofitar el darrer tir.