El Catalana Occident Manresa es va endur una nova victòria en la segona fase en vèncer per la mínima a la seva pista el Cornellà per 67-66. En els primers deu minuts els jugadors visitants van estar molt encertats (van anotar fins a sis triples), i això els va permetre finalizar el primer quart amb avantatge (21-23). En el segon període els locals van capgirar el marcador i van marxar a la mitja part amb quatre punts de renda (41-37).

En el tercer quart hi va haver molta igualtat entre els dos conjunts, i es va arribar als deu darrers minuts amb un marcador de 53-51. En aquests, el conjunt manresà va estar molt encertat des de la línia de tirs lliures i va ser eficient en defensa, dos aspectes clau per acabar imposant-se a un Cornellà que va desaprofitar el darrer tir.