El New Malibú Manresa va encadenar el sisè partit consecutiu sense conèixer la derrota. Els bagencs van superar a l'Esparreguera en el derbi intercomarcal aquest cap de setmana per un ajustat 3-2.

Els manresans acumulen quatre victòries i dos empats en els darrers sis enfrontaments. Amb la derrota del Marfil Santa Coloma B en la seva visita a la pista del AEJ Riera Cornellà (5-2) els bagencs es col·loquen a tres punts de la segona posició i es mantenen a cinc punts del líder, l'Escola Pia (una jornada menys). Els propers dos enfrontaments dels homes de Jordi Rozas seran davant rivals de la zona alta de la classificació. La setmana vinent el New Malibú Manresa visitarà la complicada pista del Bar mi Casa, conjunt que ocupa la cinquena posició amb 36 punts.

D'aquí a dues setmanes els jugadors bagencs rebran la visita al Pujolet del segon classificat, el Marfil Santa Coloma B. Aquests dos partits seran claus per saber si els jugadors de Jordi Rozas es podran mantenir d'aquí fins a final de lliga (resten vuit jornades) en la zona alta de la classificació. L'objectiu dels manresans a part de lluitar per aconseguir quedar en la primera plaça, serà quedar dels dos primers classificats.