Puerto Lumbreras, a Múrcia, va acollir la primera prova del Campionat d'Espanya d'enduro. La victòria escratx va ser per a l'urgellenc Jaume Betriu (Husqvarna), dominador a més a més de la categoria d'enduro 2.

Per la seva banda, el surienc Rafa Garcia (Husqvarna), que debutava en categoria sènior, va aconseguir la tercera plaça al podi d'enduro 1, darrere de dos pilots experimentats com Lorenzo Santolino i Cristóbal Guerrero. Garcia va sortir molt fort des de l'inici i fins i tot va arribar a encapçalar l'escratx avantatjant vuit segons el seu company Betriu. Però en la darrera volta, Garcia va tenir un problema mecànic i la seva TE 125 perdia compressió, de manera que va haver de reduir el ritme per poder acabar la cursa i va acabar en novena posició a la general.

La cursa es va caracteritzar per les difícils especials ja que, amb el pas de les motos, la pols anava en augment i complicava cada cop més el traçat. Ara, els corredors ja preparen la propera prova, que tindrà lloc els dies 21 i 22 de març a Alcanyís dins el campionat del superenduro challenge.