El Formatges Betara Bàsquet Olost va iniciar la segona volta de la competició amb un nou triomf a la seva pista, en aquesta ocasió davant el Catalana Occident Manresa, al qual va derrotar per un resultat de 77-65.

En el primer quart va regnar la igualtat entre els dos conjunts, amb un constant intercanvi de cistelles. Es va arribar al final dels deu primers minuts amb un empat a 17 punts. En el segon període es va mantenir la mateixa tònica, la de la igualtat entre dos equips fluixos en defensa, i es va arribar a la mitja part amb un marcador de 38-37.

A la represa, els dos equips seguien sense poder obrir un forat important, i tot es va haver de decidir en els darrers dos minuts, quan els homes d'Olost de Lluçanès van aconseguir un parcial de 11-0 per trencar definitivament el partit i endur-se una treballada victòria, finalment.