El jove marxador manresà Christian Curopos, ara resident a Galícia, va aprovar amb matrícula d'honor en el seu debut en proves de marca atlètica de llarga distància a la vila murciana de Jumilla.

Curopos va participar en el Campionat d'Espanya de Marxa Atlètica en ruta, en la prova de 35 km, en què va aconseguir un destacat registre de 3h 05' 54''. Aquest temps li va servir per aconseguir el novè lloc d'una competició que va tenir els millors marxadors estatals i altres atletes internacionals convidats per l'organització. La cursa va ser guanyada pel recent campió d'Europa del 2014 celebrat a Zuric, l'atleta murcià Miguel Ángel López, seguit a una certa distància de l'irlandès Brendan Boyce i l'eivissenc Marc Tur.

Christian Curopos tenia inicialment la intenció d'utilitzar aquest campionat com a preparació per al proper estatal de la distància de 20 km que s'ha de disputar el proper dia 23 de març a Renteria (Guipúscoa). Va sortir sense la convicció d'acabar els 35 km. No obstant això, un cop a la competició i animat pel públic, va decidir concloure la prova malgrat el risc de lesió que hi havia.

El premi va arribar en forma de gran registre, que és equiparable a l'aconseguit pel millor marcador de la història de l'atletisme manresà, el llegendari olímpic Enric Villaplana, amb una marca de 2h 35'34 en els 30 km.

Els objectius de Christian Curopos per a aquesta temporada són els d'aconseguir un lloc de finalista en tots els campionats d'Espanya (35, 20 i 10 km), a més a més de contribuir en el fet que el seu actual equip, el Celta de Vigo, pugui mantenir-se en la Divisió d'Honor.