Pablo Torrijos, plata en triple salt i Indira Terrero, subcampiona en els 400 metres llisos, van donar les dues primeres medalles a l'equip espanyol al campionat d'Europa en pista coberta que s'està disputant a Praga (Txèquia). A part de l'obtenció d'aquestes dues medalles la gran notícia de la jornada va ser que, primer cop en deu anys la càntabra Ruth Beitia no va pujar el podi del salt d'alçada. Va quedar eliminada en el seu intent de superar l'1,97 m. La capitana, que ja té 35 anys, assumia la responsabilitat de donar a Espanya la primera medalla a Praga després de la mala jornada que fins al moment estaven tenint els atletes espanyols.

Pablo Torrijos va demostrar que els seus 17,03 obtinguts a Antequera no van ser flor d'un dia i va millorar en un centímetre el seu rècord d'Espanya. D'aquesta manera va pujar al segon lloc del podi europeu només superat per tot un campió olímpic, el portuguès Nelson Évora (17,21), i precedit per un altre medallista olímpic, el romanès Marian Oprea, plata a Atenes 2004. L'altra bona notícia va arribar per part de la hispano-cubana Indira Terrero, que va acabar segona als 400 m. llisos amb un crono de 52.63. L'or va ser per la ucraïnesa Nataliya Pyhyda.

Fanny Sebastián, eliminada

La corredora de l'Avinent CA Manresa Fanny Sebastián, que corre per Andorra, va quedar eliminada a la ronda de qualificació dels 60 metres llisos d'aquest europeu indoor. La corredora del club manresà va cobrir el traçat amb un temps de 7,94 segons.