El Reial Madrid encara la visita d'un Llevant (21:00 hores) que acaba d'abandonar la zona de descens, amb l'obligació de millorar la seva preocupant imatge, posar fi a la crisi de resultats que viu en aquest 2015 i recuperar la seva autoestima abans d'encarar un duel decisiu com és el clàssic del Camp Nou. I tot això amb el tècnic Carlo Ancelotti discutit durant tota la setmana per la premsa de Madrid, fet que va portar el president del club, Florentino Pérez, a ratificar-lo i defensar-lo en una compareixença pública.

La imatge donada davant el Schalke 04 per firmar l'accés més sofert dels últims anys a quarts de final de la Lliga de Campions, va acabar de provocar la pèrdua de paciència dels aficionats del Santiago Bernabéu. Un equip sense personalitat, en mans del seu rival, sense confiança en les seves virtuts va estar apunt de tirar per terra dos gols d'avantatge, en una setmana en la que ja havia cedit el liderat de la lliga al Barça.

La figura de Carlo Ancelotti va sortir tocada de la pitjor ratxa de resultats des de que dirigeix la nau blanca. Dues derrotes i un empat en els tres darrers partits van provocar que el president Florentino Pérez fes un pas endavant i sortir a defensar-lo públicament.

És per això que el tècnic italià ha analitzat en profunditat amb els jugadors tots els errors que està cometent un equip dividit dins el camp per la distància entre línies, llarg i sense solidaritat entre els companys.

Recuperació de peces clau

Ancelotti ha recuperat alguns jugadors claus en la columna vertebral del seu equip, com són Sergio Ramos a l'eix de la defensa i Luka Modric al mig del camp. Un dels canvis més importants tindrà lloc a la porteria, amb l'entrada de Keylor Navas per un discutit Iker Casillas, portegint-lo així dels xiulets de la seva pròpia afició. El tècnic també medita donar descans a Toni Kroos, però el baix rendiment de Sami Khedira i Lucas Silva li pot oferir dubtes.

Per la seva banda, el Llevant visita el Bernabéu una setmana després d'haver abandonat les posicions de descens, gràcies als seus tres últims triomfs com a local, tot i que a fora el seu rendiment és baix: no puntua des del passat 13 de desembre a Córdova.