El Fruitosenc va fer un pas important en la seva lluita per escapar-se de la zona baixa en sumar tres punts vitals contra l'Olvan. El domini del partit va ser del conjunt bagenc contra un Olvan sòlid en defensa però poc precís en atac.

Durant la primera meitat les ocasions de gol van brillar per la seva absència tot i que les poques que hi va haver van ser pel bàndol local, incloent un xut al pal. El resultat de 0-0 al descans, però, deixava el partit totalment obert de cara a la represa.

A la represa el domini local va ser més clar, ara sí arribant amb cert perill a la porteria defensada per Flores però no acabaven de transformar les ocasions en gol. Quan tot semblava indicar que el resultat final seria d'empat a zero Olid, al minut 84, va avançar als locals. Llavors l'Olvan va intentar reaccionar i Barriga va sentenciar.