El New Malibú Manresa va superar els setzens de final de la Copa Catalunya vencent a partit únic a la pista del Molins 99 per 2 a 6. Els de Jordi Rozas van jugar una primera part molt espessa, sense intensitat ni agressivitat, i amb un joc poc vistós. Això va fer que el Molins 99, entrenat per l'exjugador dels manresans Jorge Rubio, s'avancés dues vegades en el marcador sense que els manresans poguessin tenir cap avantatge a l'electrònic (2-0). A la represa, el New Malibú va sortir amb un altre aire i amb més efectivitat sobre la pista. Així, amb tres gols de Muñoz i un de Josan van deixar un parcial de 2 a 4. En els darrers cinc minuts, el tècnic local va ordenar jugar de cinc, però Marmol de doble penal i Gerard a porteria buida des de 30 metres van arrodonir el resultat amb el 2 a 6 definitiu.

Per la seva part, l'Esparreguera ha quedat eliminat a mans del Riera Cornellà per 8 a 6, tot i que els esparreguerins dominaven per 4 a 6 quan faltava poc pel final.

Després de la Copa Catalunya, avui torna la lliga de Segona Divisió B. El New Malibú (qua va ajornar el partit de dissabte passat, visitarà la pista d'un Cover Premià (19.45 h) en hores baixes, abans de rebre dimarts el segon classificat, el Marfil B, en el partit que va quedar ajornat la jornada passada; cal recordar que els manresans no han perdut mai a Premià. També avui, l'Esparreguera rep la visita de l'Olímpyc La Floresta (18.30 h) i el Sala 5 Martorell es desplaça a casa de l'Hospitalet Bellsport (18 h).