El CSKA de Moscou es va imposar al Panathinaikos per 93-66 i el Fenerbahçe Ülker va fer el mateix per 80-72 contra el Maccabi en els primers partits de les eliminatòries de quarts de final de l'Eurolliga, disputats ahir. Els segons es juguen demà a les mateixes pistes. Avui és el torn dels dos equips de la lliga Endesa. El FC Barcelona juga contra l'Olympiacos al Palau Blaugrana a les 19 hores i, a partir de les 21, el Reial Madrid rep l'Anadolu Efes turc al seu pavelló.

El barceloní Albert Ramos no va poder fer res per aturar el número 1 del món, Novak Djokovic, que el va derrotar per 6-4 i 6-1 ahir en partit de segona ronda del Torneig de Montecarlo. Era el debut del serbi en terra batuda. Més encert, en canvi, va tenir un altre català, l'olotí Tommy Robredo, que va haver de patir per derrotar el rocós italià Andreas Seppi per 6-3, 1-6 i 6-4.

El jugador manresà del CN Terrassa Sergi Mora va aconseguir quatre gols i va ser, juntament amb Blai Mallarach, el màxim golejador d'Espanya en el seu comiat de la Lliga Mundial. Els homes de Gabi Hernández van superar per 14-8 Alemanya en un partit que va deixar uns parcials de 5-4, 4-0, 3-4 i 2-0 i que va quedar decantat per als locals en el segon quart.