Segueix-nos a les xarxes socials:

El CP Manresa portarà al Nou Congost el territorial cadet de patinatge artístic

L'entitat manresana organitzarà, dissabte i diumenge, una competició on hi haurà patinadors de 32 clubs d'arreu de la província de Barcelona

El CP Manresa portarà al Nou Congost el territorial cadet de patinatge artísticmireia arso

El pavelló del Nou Congost serà el cap setmana que ve l'epicentre del patinatge artístic de la província de Barcelona en la categoria cadet. L'entrada serà gratuïta per a tothom. El Club Patí Manresa, que enguany celebra el seu desè aniversari, no és novell en aquest tipus de competicions, ja que l'any passat ja va organitzar el campionat júnior i sènior.

En total es preveu la participació de 34 clubs amb un total de 72 patinadors (individuals i parelles). Des de l'organització s'espera que entre participants i assistents hi hagi unes cinc-centes persones. Els nou primers classificats de les categories masculines i femenines disputaran el campionat de Catalunya. La representació manresana en aquesta prova estarà formada per Yeray Chavez i Maria Carmona. La competició començarà dissabte després de les onze del matí, moment en què es farà la inauguració amb la disputa dels programes curts de Cadet B i parella en fèmines i acabarà a les 13.45h. La jornada de tarda donarà inici a les 18.15 i acabarà a les 21.25h. Prèviament, hi haurà una sessió d'entrenament per als participants al campionat.

Prem per veure més contingut per a tu