Una àmplia delegació de l'Egiba d'artística masculina i femenina es va desplaçar a Porto per participar en el Trofeu Gymsport, la competició més important que es fa a Portugal i en la qual van participar seleccions d'arreu d'Europa, d'Amèrica del Sud i del continent africà.

El combinat femení de l'Egiba es va imposar a tots els equips participants amb una competició sense errors i va superar formacions amb gimnastes olímpiques a les seves files. Fins a la darrera actuació del darrer aparell no es va decidir el podi, que també es disputaven els equips portuguesos i de la República Txeca.

Les noies de l'Egiba també van tenir una destacada actuació a títol individual. Carla Font va ser segona a la general de la categoria juvenil i Lorena Medina va ser bronze. Laura Valero es va imposar entre les júniors, i es va classificar per a les finals de terra i paral·leles. En la mateixa categoria, Andrea Carmona va obtenir la segona plaça i també va entrar a la final de barra i salt, en la qual va guanyar l'or. Ariadna Puntí va competir entre les sèniors i va assolir la setena posició, va accedir a la final de salt i va quedar quarta. La portuguesa Filippa Martins, gimnasta olímpica i sisena classificada al darrer europeu de Montpeller, va ser la vencedora en aquesta categoria amb autoritat.

En l'apartat masculí, els gimnastes de l'Egiba també van fer un bon paper amb la novena plaça per equips amb gimnastes molt joves: dos de juvenils, Fidel Serra, que va ser setè, i Pau Bermúdez, divuitè, i dos de júniors, Thierno Boubacar, dinovè, i Vicktor Lazarenko, vintè. La resta d'integrants de la delegació manresana a Porto van ser els tècnics Miriam Font, Lluís Márquez i Xavi Casimiro, junt amb el jutge Raúl Rubio.