El Reial Madrid necessita abstreure's aquesta nit de les dificultats que ha tingut en l'última setmana, amb la derrota a Torí i amb la pèrdua virtual de la lliga, per remuntar el 2-1 que porta del partit d'anada de les semifinals de la Lliga de Campions i classificar-se per a la final de Berlín. L'equip blanc, poc acostumat els últims anys a les remuntades èpiques, també haurà de reaccionar a les polèmiques, com la xiulada a Casillas de dissabte passat o les declaracions de l'agent de Bale, que va acusar els companys de no voler-li passar la pilota.

De tota manera, el 2-1 de l'anada provoca que el Madrid només hagi de vèncer 1-0 per ser a la final. Ancelotti recupera Benzema, que s'ha perdut per lesió els darrers enfrontaments, i també Toni Kroos, que es va haver de retirar contra el València per un cop a la zona lumbar. El dubte rau en si Sergio Ramos tornarà al centre del camp o aquest cop formarà en defensa. Si fos així, el tècnic italià hauria de prescindir de Pepe o de Varane.

Ahir, Carlo Ancelotti va assegurar que "veig l'equip concentrat, amb ganes de guanyar una semifinal i tenir l'oportunitat de tornar a jugar una final d'aquesta competició. No podem dir que ens trobem en una situació límit".

Sobre la possibilitat de fer jugar Benzema o Chicharito, va matisar que el primer "fa jugar millor tot l'equip", mentre que el segon "ataca molt bé la línia defensiva" rival. "És el dubte que tinc, posar un jugador que s'ha recuperat bé del seu problema però que fa un mes que no juga, o posar-lo quan el partit ja hagi començat".

Torna Pogba

Pel que fa a la Juventus, s'espera que l'equip de Massimiliano Allegri actuï amb una disposició netament defensiva. A diferència de l'anada, recuperarà la tripleta de centrals, Barzagli, Bonucci i Chiellini, i també torna Pogba, un dels seus puntals al centre del camp, tot i que no se sap si ho farà d'inici. Els torinesos són conscients que serà complicat mantenir el 0-0 inicial i confien en Tévez i l'exmadridista Morata per donar un ensurt.